Bekijk onze SALE. Tot 70% korting op de mooiste vloerkleden! >
Sluiten

Categorieën

Filters
  Tapijtenloods.nl - Woensdag 15 Maart 2023

  Zo kies je een vloerkleed bij een grijze bank

  Heb jij een grijze bank in jouw interieur en weet je niet goed welk vloerkleed hierbij past? Je kunt met deze kleur nog alle kanten op. Wij geven je tips en suggesties voor een passend vloerkleed bij jouw grijze bank!

  Welke kleuren zijn geschikt voor een vloerkleed bij grijze bank?

  Vraag jij je af welke kleur vloerkleed geschikt is voor een vloerkleed bij een grijze bank? Dit hangt natuurlijk grotendeels af van jouw smaak, maar toch kun je met grijs enorm veel combinaties maken.

  Doordat een grijze bank vrij neutraal is in de ruimte kun je er ontzettend veel kleuren mee combineren. Afhankelijk van jouw smaak kun je kiezen voor verschillende tinten die elk hun eigen effect hebben op de uitstraling:

  • Rust: kies voor diverse tinten in ton-sur-ton stijl;
  • Dynamiek: ga voor felle kleuren zoals geel, oranje of rood;
  • Contrast: met donkere tinten zoals donkerblauw of zwart;
  • Warmte: gebruik aardse tonen zoals bruin, taupe of beige.

  Voor welke uitstraling jij ook wilt gaan, onze collectie bevat allerlei vloerkleed kleuren voor de stijl die jij wilt creëren. Kies jouw favoriet en bestel eenvoudig online voor de scherpste prijs van Nederland.

  Ton-sur-ton: grijze bank met grijs vloerkleed

  Naast een compleet andere kleur kun je ook kiezen voor de ton-sur-ton stijl. Deze stijl laat zien dat je verschillende tinten van eenzelfde kleur met elkaar kunt combineren. Wanneer je een licht grijze bank combineert met een donkergrijs vloerkleed of vloerkleed in antraciet, zul je merken dat dit veel rust creëert.

  Door deze rustige combinatie kun je vervolgens met andere meubels en accessoires accentkleuren aanbrengen voor meer dynamiek in een ruimte. Wanneer je het geheel wel iets spannender wilt maken kun je er ook altijd voor kiezen om een vloerkleed met patroon bij de grijze bank te plaatsen.

  Creëer dynamiek: combineer grijs met felle kleuren

  Wanneer je een eyecatcher in jouw interieur wilt toevoegen kun je kiezen voor een felle kleur vloerkleed bij jouw grijze bank. Hiermee creëer je dynamiek in de ruimte en een speels effect.

  Door te kijken naar andere accentkleuren in de ruimte kun je toch nog een geheel creëren. Of je nu al accenten hebt die aansluiten bij een rood vloerkleed, een tapijt met oranje of juist een zonnig geel kleed. Alle soorten felle kleuren komen terug in ons assortiment.

  Kies contrast: donker- of lichtgrijze bank

  Afhankelijk van de tint grijs die jouw bank bevat kun je kiezen voor contrast door een lichte of donkere kleur hier tegenover te stellen. Hierdoor creëer je contrast en diepte in de ruimte, wat een stijlvolle en moderne look veroorzaakt.

  Zo kun je met een donkerblauw vloerkleed of zwart-tapijt bij een lichtgrijze bank een mooi geheel creëren. Wanneer jouw bank juist al een donkere tint grijs bevat kan het ook mooi zijn om hierbij een fris wit kleed te combineren.

  Breng warmte aan: aardse tonen of vloerkleed met patroon

  Omdat grijs een vrij koele kleur is kan het mooi zijn om meer warmte aan te brengen in jouw interieur door een vloerkleed bij de bank te leggen. Dit kan door bijvoorbeeld de klassieke combinatie te kiezen van grijs met een cognac of bruin vloerkleed.

  Ook kun je deze warmte terug laten komen door te kiezen voor een patroon met warme kleuren, bijvoorbeeld een prachtig oosters tapijt. Door de mooie details in deze kleden creëer je een sfeervol en warm geheel, waar je nog jaren van kunt genieten.

  Voordelig vloerkleden voor jouw grijze bank kopen

  Natuurlijk valt er te discussiëren over de smaak en combinaties van verschillende meubelstukken met een tapijt. Voor vragen over onze producten of levering kun je altijd contact met ons opnemen via de klantenservice.

  Eén ding weet je bij ons wel: je profiteert van de scherpste prijs van Nederland, waardoor je voordelig een nieuw exemplaar kunt aanschaffen. We hopen dat je met bovenstaande tips een beter beeld hebt gekregen van alle verschillende mogelijkheden voor een vloerkleed bij jouw grijze bank!

  Meer informatie & inspiratie

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking