Bekijk onze SALE. Tot 70% korting op de mooiste vloerkleden! >
Sluiten

Categorieën

Filters

  Vloerkleed per ruimte

  Vloerkleed per ruimte

  Wil jij een nieuw vloerkleed? De ruimte is veelal bepalend voor de passende maat en kleur! Kies hier de ruimte waarvoor jij vloerkleden zoekt. Maak met een vloerkleed de ruimte sfeervol en passend bij de rest van jouw interieur.

  Vloerkleden voor grote en kleine ruimtes

  Wil jij met een passend vloerkleed de ruimte binnen- of buitenshuis aankleden? Dat kan met de verschillende vloerkleden van Tapijtenloods! Met keuze voor uiteenlopende ruimtes kun je de stijl kiezen waar jij naar zoekt. 

  Een tapijt in de ruimte zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar ook voor een betere akoestiek! Zeker in grote ruimtes kan dit een fijnere klank opleveren. Daarbij kan het een kleine ruimte juist groter laten lijken. Bovendien voelt een tapijt in de ruimte ook lekker aan de voeten. Er is altijd een goede reden om een vloerkleed per ruimte uit te zoeken!

  De meest populaire ruimten voor een vloerkleed

  Je kunt het zo gek nog niet bedenken of in de ruimte past een vloerkleed. Dit kan de missende accessoire zijn die een ruimte af maakt. Maar waar begin je? Je moet allereerst bepalen welke ruimte een vloerkleed het meeste nodig heeft. We hebben de meest populaire plekken voor een tapijt in huis op een rij gezet.

  Vloerkleed kinderkamer

  Speciaal voor de kinderkamer bestaan er eindeloos veel leuke patronen, dieren en opdrukken om de kamer sfeer te geven. Daarbij kan juist deze kamer wel gebruik maken van extra geluiddemping. Zo kan je kind rustig in de kamer spelen zonder dat het geluid door het hele huis raast. Kinderkleden zijn in diverse kleine maten beschikbaar, waardoor je zelfs de kleinste ruimte met tapijt kunt opvullen.

  Vloerkleed slaapkamer

  Voor een kleed in de slaapkamer wordt vaak een hoge pool gekozen. Deze variant is lekker zacht aan de blote voeten! Juist omdat je in deze ruimte zonder schoenen loopt is dit erg prettig. Kies voor een rustige kleur in de slaapkamer voor een neutrale uitstraling of kies juist een eyecatcher om de ruimte op te fleuren.

  Vloerkleed woonkamer

  Een vloerkleed in de huiskamer wordt vaak gecombineerd bij een gezellige zithoek. Hiermee kun je diverse meubels in de ruimte verbinden, waardoor het opties een mooi geheel wordt. In de woonkamer wordt gekozen voor eindeloos veel stijlen, van vintage tot modern. Alle soorten stijlen vloerkleden vind je in ons assortiment!

  Vloerkleed badkamer

  Een kleed in de badkamer wordt vaak onder het bad meubel geplaatst, zodat je op een zachte ondergrond staat tijdens het tandenpoetsen! Voor deze ruimte beschikken de tapijten vaak van een anti slip onderlaag zodat deze goed blijft liggen op de gladde badkamervloer. Je wilt natuurlijk geen ongelukken veroorzaken.

  Vloerkleed kantoor

  Ook op kantoor kan een vloerkleed een fijne sfeer geven. Zeker met grote kantoortuinen kan het een fijne toevoeging zijn om de akoestiek goed te houden. Daarbij is een beetje sfeer en gezelligheid op de werkplek altijd welkom. Voor deze ruimten wordt vaak gekozen voor een kleed met lage pool. Deze blijven niet haken onder de bureaustoel en zullen minder snel slijten met veel verkeer.

   

  Bepaal de beste vorm voor jouw ruimte

  Per ruimte is het belangrijk te kijken naar een passende vorm. Zo kan een rond vloerkleed een dynamisch lijnenspel creëren en kan een groot rechthoekig vloerkleed juist voor een optisch groter effect zorgen.

  De beste vorm is natuurlijk ook afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en de rest van jouw inrichting. Kijk eens naar de vormen van meubels in de ruimte, zijn deze meer rond of juist hoekig? Juist door een kleed te kiezen dat voor een contrast zorgt met de rest van het meubilair krijg je een mooi geheel.

  Daarbij is de grootte van een ruimte natuurlijk bepalend. Zo kun je met een grote tuin kiezen uit onze buitenkleden, maar biedt een kleine kantoor ruimte slechts plek voor een klein rond exemplaar.

  Vind een passend formaat

  Qua formaat is het altijd goed om te kijken naar het meubilair in de ruimte. Door dit met elkaar te verbinden wordt een eenheid gecreëerd wat zorgt voor een geheel en rustige uitstraling. Ons assortiment biedt eindeloos veel maten vloerkleden om een passende afmeting te vinden bij iedere ruimte.

  Om in te schatten wat een passende maat is kan je het voor jezelf visueel maken door kranten op de vloer of door het kader af te plakken met tape. Hiermee kun je verschillende formaten proberen en beslissen welke het beste past in de kamer.

  Voor iedere ruimte een vloerkleed bij Tapijtenloods

  Naast een passende vorm en formaat kun je natuurlijk jouw favoriete kleur of patroon kiezen. Wat je ook mooi vindt, met ruim 1000 soorten is er altijd een vloerkleed die bij jouw wensen aansluit.

   Kies jouw favoriet en bestel vandaag nog. Bestellingen worden, mits op voorraad, binnen 48 uur verzonden! Zo kun je snel aan de slag met een nieuwe inrichting. Voor welk vloerkleed in de ruimte ga jij?

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking