Bekijk onze SALE. Tot 70% korting op de mooiste vloerkleden! >
Sluiten

Categorieën

Filters
    Tapijtenloods.nl - Dinsdag 23 April 2024

    Tijd voor een zomers vloerkleed!

    Als het mooie weer aanbreekt is het de hoogste tijd om jouw terras of interieur op te vrolijken met een zomers vloerkleed. Want zeg nou zelf, hoe lekker is het om met je blote voeten buiten te lopen en op je zachte terras te stappen? Een kleed maakt dit mogelijk. Laat deze blog je inspireren als je op zoek bent naar een zomers vloerkleed voor jouw buitenruimte!

    Een zomers vloerkleed voor de tuin

    We verheugen ons allemaal op het moment dat je in de ochtend de tuin in loopt en je voetjes op het zomers vloerkleed kunt zetten. Een buiten vloerkleed is natuurlijk dé zomeraccessoire die elke tuin een upgrade kan geven. Het maakt niet uit of je het buitenkleed neerlegt op het terras, bij de loungehoek of bij het zwembad, het vrolijkt in één klap de setting op. 

    Je kunt je huis en tuin een geheel laten worden met deze woonaccessoire. Er is keuze uit verschillende kleuren, vormen en patronen die je buitenplekje omtoveren tot een gezellige plek. Omdat we in Nederland niet altijd verzekerd zijn van droog en zonnig weer, zijn de varianten voor buiten gemaakt van speciale materialen die water- en vuilafstotend zijn. Zo kun je op elk moment genieten van jouw zomerse vloerkleed. 




    Floral outdoor laagpolig tapijt

    vanaf €24,-

    Natur buitenkleed sisal laagpolig

    vanaf €49,95

    Tapijtenloods Bahama buiten vloerkleed

    vanaf €32,95

    Dubbelzijdig outdoor laagpolig tapijt

    vanaf €44,95

     

    Het balkon opfleuren met een zomers vloerkleed

    Een balkonkleed tovert je balkon meteen om tot een gezellige plek. Met een fleurig tapijt voor buiten wil je de hele dag op je balkon blijven zitten. Of je balkon nou de vorm heeft van een rechthoek, vierkant of heel langgerekt is, voor elke vorm en voor elk formaat is er een geschikt vloerkleed voor in de zomer beschikbaar. 

    Ook de kleden voor deze plek zijn gemaakt van materialen die weerbestendig zijn. Door polypropyleen of vezel zullen de vloerkleden niet krimpen of verkleuren, waardoor het mogelijk is om je balkonkleed het hele jaar door te laten liggen. 

     

    Vloerkleden voor de zomer: kies uit verschillende kleurtjes

    Wanneer je op zoek bent naar een zomers vloerkleed in een bepaalde kleur, ben je bij Tapijtenloods.nl op de juiste plek terechtgekomen. Of je nu op zoek bent naar een felle kleur zoals roze, geel of oranje of naar een neutrale kleur zoals beige, grijs of taupe. Je vindt bij ons een breed assortiment aan verschillende kleuren kleden. De vrolijke kleuren en patronen nodigen je uit om buiten te genieten van het weer. 

    Let er wel op of het kleed dat je aanspreekt geschikt is voor een balkon of voor in de tuin. Niet elk materiaal kan even goed tegen vocht of zon. Het zou zonde zijn als je gekleurde zomerse vloerkleed het na een seizoen al zou begeven doordat de stof niet geschikt is voor buitengebruik.




    Gevlochten tuin- balkonkleed laagpolig

    vanaf €89,95

    Sun Collectie zomer vloerkleed

    vanaf €24,95

    Outdoor laagpolig tapijt blauw

    vanaf €24,-

    Dubbelzijdig outdoor laagpolig terra creme

    vanaf €44,95

     

    Haal de vakantie thuis met een bohemian vloerkleed

    Met een bohemian vloerkleed haal je een zonnig vakantieoord naar je eigen huis toe. Met de warme, rustige tinten krijg je het gevoel dat je op vakantie bent in een warm land. Echter, je zit in je eigen tuin en je kunt genieten van je eigen, vertrouwde omgeving terwijl je voeten het zomerse vloerkleed aanraken. 

    De rustige kleuren, structuren en patronen maken het mogelijk om jouw interieur binnen te combineren met je terras of balkon. Het zomer vloerkleed in een bohemian stijl wordt vaak gemaakt van natuurlijk materiaal. Bekijk goed of het exemplaar geschikt is voor buitengebruik. Binnen deze categorie vind je naast zomerse vloerkleden namelijk ook kleden die geschikt zijn voor in de woon- of slaapkamer. 




    Bohemian dubbelzijdig tapijt

    vanaf €39,95

    Natur buitenkleed sisal laagpolig

    vanaf €49,95

    Bohemian outdoor vloerkleed laagpolig

    vanaf €24,95

    Sun Collectie zomer vloerkleed

    vanaf €24,95

     

    Een zomers vloerkleed koop je bij Tapijtenloods.nl 

    Vier de zomer buiten met een kleed naar keuze. Onze buitenkleden, balkonkleden, gekleurde kleden en Bohemian vloerkleden zullen stuk voor stuk een toevoeging zijn aan je buitenruimte. 

    Door verschillende stijlen en formaten vloerkleden te bekijken op de website, ontdek je welk kleed het beste bij jouw buitenruimte past. Bij Tapijtenloods.nl bieden we een breed assortiment aan verschillende vloerkleden voor buiten aan. We kunnen garanderen dat jouw nieuwe zomerse vloerkleed daar tussen zit. 

     

    Meer informatie & inspiratie

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking