Bekijk onze SALE. Tot 70% korting op de mooiste vloerkleden! >
Sluiten

Categorieën

Filters
    Tapijtenloods.nl - Dinsdag 15 Augustus 2023

    Tips om het beste vloerkleed bij een cognac bank te kiezen

    Heb jij een prachtige cognac kleurige bank? Een vloerkleed toevoegen kan de gezellige zithoek afmaken, mits je natuurlijk een passend materiaal en kleur kiest. Maar gelukkig zijn er met cognac vele vloerkleed combinaties mogelijk. Om jou te helpen in de keuze hebben we hier een paar tips op een rij gezet om het beste vloerkleed bij een cognac bank te kiezen.

    Deze kleuren vloerkleed passen bij een cognac bank

    De warmbruine cognac bank is sinds een aantal jaren enorm populair. Voor een stoere look zie je deze kleur vaak terug in robuuste meubels, gecombineerd met ruwe materialen en imperfecte afwerkingen. Afhankelijk van de gewenste uitstraling van jouw interieur kun je kiezen voor een stoer, warm of neutraal uiterlijk, door een vloerkleed bij de cognac bank te combineren. In het algemeen geldt; hoe lichter het kleurenpallet, hoe frisser de gehele uitstraling. En hoe donkerder de kleuren, hoe stoerder het geheel wordt.

    Warme kleuren voor rust

    Voor een rustige, neutrale uitstraling kun je bij een cognac bank een vloerkleed kiezen in de kleuren taupe, beige, zand of crème. Deze lichte, aardse tonen zorgen ervoor dat de warmte vanuit de kleur nog meer naar boven wordt gehaald.

    Voor een iets spannender geheel kun je dit aardse kleurenpallet ook uitbreiden naar andere warme kleuren zoals terracotta, donkergroen of okergeel. Deze kleuren steken mooi af bij het cognac, waardoor dit meubelstuk een echte eyecatcher in de ruimte wordt.

    Vanaf €34,95

    Vanaf €29,95

    Vanaf €32,95

    Koele kleuren voor een industriële look

    Houd jij van een industriële, stoere uitstraling? Dan is de keuze voor koelere kleurtonen, zoals een grijs vloerkleed of een koel blauw tapijt, een prachtige combinatie met een cognac bank. Door kleuren uit de koele kant van het kleurenspectrum te kiezen, zal dit een mooi contrast geven met de warme toon van de bank.

    Je kunt hierbij kiezen voor een effen kleed, maar voor meer dynamiek in het geheel zie je deze koele kleurtonen ook veel terug bij vintage vloerkleden. Door de grijstinten door te trekken in het gehele interieur zal de cognac kleur van de bank een echte eyecatcher worden.

    Vanaf €24,-

    Vanaf €29,95

    Vanaf €24,95

    Past een hoogpolig of laagpolig vloerkleed bij cognac kleurige bank?

    Wanneer we naast de invloed van kleuren kijken naar het materiaal dat past bij een cognac kleurige bank, dan kan het vloerkleed zowel hoogpolig as laagpolig zijn. Dit is maar net afhankelijk van jouw smaak!

    Een laagpolig tapijt past in principe altijd, en zal de moderne uitstraling van de bank alleen maar versterken. Houd je persoonlijk van meer structuur en ben je op zoek naar iets meer dynamiek in de ruimte? Dan kan het contrast van een hoogpolig vloerkleed bij een cognac kleurige bank voor dit effect zorgen. De zachte structuur van de hoge polen zorgt voor een mooie, dynamische tegenhanger van de gladde bank.

    Past het kleed in de ruimte waar de cognac bank staat?

    Naast het invloed van een kleed op een cognac bank, bepaalt de rest van de ruimte natuurlijk ook hoe het meubelstuk tot uiting komt. Let voor de gewenste stijl dus ook op de afwerking van de vloer, de wanden en eventuele decoratie items. Door verschillende kleuren en materialen in diverse elementen terug te laten komen, creëer je automatisch eenheid van het interieur. Wanneer je deze keuzes dus afstemt met jouw nieuwe vloerkleed, zit jij helemaal goed!

    Probeer jouw vloerkleed bij een cognac bank uit

    Heb je nog twijfels over het beste vloerkleed bij jouw cognac bank? We helpen je graag met het maken van een goede keuze! Neem voor vragen gerust contact met ons op via 085 200 7065 of mail naar [email protected]. Dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. In het ergste geval kun je jouw vloerkleed binnen de 30 dagen bedenktijd altijd weer retourneren voor een ander exemplaar, mocht het onverhoopt toch niet de juiste keuze zijn.

    Aan welk type vloerkleed bij cognac bank denk jij?

    Meer informatie & inspiratie

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking