Bekijk onze SALE. Tot 70% korting op de mooiste vloerkleden! >
Sluiten

Categorieën

Filters
    Tapijtenloods.nl - Woensdag 5 Augustus 2020

    Ronde tapijten: een nieuwe trend?

    Een appartement of huis inrichten is altijd lastig. Welke woonaccessoires passen bij welke meubels? Welke kleuren en textiel kunnen worden gecombineerd? En dan de uiteindelijke beslissing - wel of geen tapijt? Het antwoord is voor mij heel duidelijk: tapijt - ja, absoluut! En de vorm? Geef de voorkeur aan iets anders en kies voor ronde vloerkleden.

    Wanneer de term ‘vloerkleed’ valt, denken velen in de eerste plaats aan een rechthoekig tapijt. Maar er zijn ook alternatieven, zeker voor interieurdesign. Ronde tapijten zijn momenteel erg trendy. Ronde tapijten passen eenvoudig in de meest uiteenlopende ruimtes in uw appartement, op kantoor of in de winkel.

                           

    Verrijk de sfeer met een ronde tapijt

    Door hun bijzondere vorm creëren ronde tapijten een zeer mooie sfeer. Ze laten een kamer er veel nobeler en eleganter uitzien dan rechthoekige tapijten. De moderne ronde tapijten kunnen in meerdere kamers gebruikt worden. Daarnaast zijn deze tapijten ook praktisch als ondervloer voor accessoires, zoals bijzettafels.

    Spelen met vormen is niet per se gemakkelijk, maar degenen die de middenweg tussen kleuren, patronen en ontwerpen vinden, krijgen gegarandeerd een veelvoud aan complimenten. De leefruimtes van vandaag zouden niet langer saai en steriel moeten zijn.

    Creëer een levendig leefruimte!

    Steeds vaker komen er ronde tapijten uit. Met hun charmante karakter passen ze overal en zorgen ze voor afwisseling. De motieven en patronen hierop kunnen zeer divers zijn. Er zijn ook veel ronde tapijten die dankzij de hoge poolhoogte een gezellig oppervlak hebben.

    Kleine woonkamers lijken groter met een rond tapijt, en in grote kamers scheiden ronde tapijten optisch individuele gebieden. In beide gevallen is de vorm van het tapijt al een blikvanger, die nog wordt versterkt door opvallende patronen. Als de kamer zelf opwindend genoeg is, brengen effen, ronde tapijten er rust in zonder saai te lijken. Een woonkamer vloerkleed is altijd een goed idee.

    Ronde tapijten in de kinderkamer

    Ronde tapijten zijn ook een stijlvol en gezellig speeloppervlak in kinderkamers. De enige beslissing die u hier nog moet nemen: effen of een speels patroon kinderkamer vloerkleed?

     

    Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of badkamer is: met de aanschaf van een rond tapijt gaat het niet mis! Bekijk al onze vloerkleden online en bestel jouw favoriet! Bij Tapijtenloods profiteer je altijd van gratis verzending en snelle levering. 

    Meer informatie & inspiratie

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking