Bekijk onze SALE. Tot 70% korting op de mooiste vloerkleden! >
Sluiten

Categorieën

Filters
    Vrijdag 28 Augustus 2020

    Hoogpolige tapijten: warm gevoel onder de voeten

    Hoogpolige tapijten: een warm gevoel onder de voeten

    Het appartement is gerenoveerd, het meubilair staat op zijn plaats. Maar er ontbreekt dat "zekere iets" nog voor troost. Onze hoogpolige tapijten zijn comfortfactoren van de allerhoogste kwaliteit. Met hun dikke, hoge pool zijn ze aangenaam zacht onder de voet. De verscheidenheid aan kleuren, patronen en garens in onze tapijten verlevendigt uw leefruimte of zet rustige accenten met kleurenschema's. Onze hoogwaardige hoogpolige tapijten geven een gevoel van warmte en geborgenheid, vooral in het koude seizoen.


    Een pareltje in de tapijtwereld


    Impression Shaggy Vloerkleed Lichgrijs Hoogpolig

    Tegenwoordig zijn hoogpolige tapijten een heel bijzondere trend geworden en mogen ze in bijna elk huishouden niet ontbreken. Of het nu in beige, zwart, roze of fel rood: hoogpolige tapijten hebben wij in bijna alle kleuren, vormen en stijlen.  Het tapijt werd bekend in de jaren zeventig en is sindsdien uitgebreid in vorm, stijlen en materialen. Dankzij de verscheidenheid aan deze tapijten vindt iedereen wel wat. De meest populaire vorm van het hoogpolige tapijt is echter een effen vloerkleed in een rond tapijt of langwerpige vorm. Hoogpolige tapijten in zwart zijn bijzonder populair. Ze zijn een subtiele maar zeer elegante blikvanger. Dankzij de kleur passen ze bij elke inrichtingsstijl en bij elk ruimteconcept.

    Elk hoogpolig tapijt maakt indruk met bijzondere verfijningen, zoals garen van verschillende lengtes en diktes of licht glanzende details, die elke pool een unieke structuur geven. Vanwege hun zachtheid worden hoogpolige tapijten vaak gebruikt in woon- en slaapkamers. Deze tapijten worden door de lange franjes als warm voor de voeten ervaren en geven ons een bijzonder huiselijk gevoel. Dankzij de vachtachtige structuur heeft het niet alleen een donzige uitstraling, maar geeft het ook elke kamer een nobele sfeer. 

    Hoogpolige tapijten met een glanzende look en felle kleuren worden steeds populairder. Dankzij de lange franjes van het tapijt is het mogelijk om individuele glanzende draden te integreren, die een bijzondere blikvanger zijn. Als u echter de voorkeur geeft aan een tapijt met een matte uitstraling, kunt u qua kleur wat meer vertrouwen op uzelf. Hoogpolige tapijten in een subtiele turquoise zijn momenteel bijzonder populair. De kleur turquoise is een bijzondere blikvanger, maar oogt niet al te dominant. Een andere optie is een gemêleerd hoogpolig tapijt. U kunt dit effect zowel in een subtiel grijs als in een opvallender turquoise creëren. 

    Een groot voordeel van deze tapijten is dat ze gemakkelijk in onderhoud zijn. Ze zijn bijzonder robuust. Het stof en vuil dat in de holtes is gevallen, kan eenvoudig worden opgezogen. Dankzij deze eigenschappen is het hoogpolige tapijt ook geschikt voor mensen met allergieën en maakt de indruk met zijn duurzaamheid.

    Als u uw appartement of slechts een enkele kamer een bijzondere flair wilt geven, moet u eens kijken naar de enorme keuze aan hoogpolige tapijten. Een hoogpolig vloerkleed kan elke kamer een zekere elegantie geven, of kan een bijzondere blikvanger zijn. 

    Hoogpolige vloerkleden zijn ook erg populair bij kinderen vanwege hun knusse gevoel. Kinderen brengen tenslotte het grootste deel van hun tijd op de grond door met spelen en moeten daarbij worden geknuffeldShaggy tapijten zijn ook populair in de slaapkamer en dienen vaak als klassieke decoratie

     

    Meer informatie & inspiratie

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking