20 t/m 31 maart Lentedeals bij Tapijtenloods! 30% Extra korting op buitenkleden met de code: LENTE30 >
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 11 Augustus 2020

    Een tapijt voor binnen en buiten

    Buitenkleden: een tapijt voor binnen & buiten

    In het voorjaar worden we allemaal naar buiten getrokken om zoveel mogelijk van de zon te genieten. Of het nu in de keuken, slaapkamer of hal is - een tapijt zet een optisch accent in elk appartement. Met name de hippe buitenkleden geven de tuin of het terras een huiselijke flair en zijn ook in het warme seizoen een musthave op balkons. Buitentapijten zijn absoluut trendy en zorgen voor een frisse wind in huis. 

    Of het nu voor de tuin voor het huis, het gezellige balkon of het terras is: onze buitenkleden zorgen ervoor. Outdoor voor dat huiskamergevoel en zet heldere accenten met de vele verschillende kleuren. Zwart en wit, groen, geel, rood of gekleurd - de variëteit kent geen grenzen. Elk van de speciale tapijten zorgt gegarandeerd voor opschudding. De tapijten worden al meer dan 70 jaar geweven van kwalitatieve materialen aan de westkust van Zweden en dienen daarom al decennia lang als belangrijke outdoor designelementen. Ze brengen het idee over om binnen en buiten gelijk te vertegenwoordigen om een ​​optimale feel-good sfeer te creëren. Door de speciale productie zijn de Zweedse buitentapijten bijzonder resistent. Regen en zonlicht kunnen hen weinig schaden. De buitentapijten trotseren alle weersomstandigheden op het terras en balkon. 

    De hoogwaardige buitentapijten worden al snel een blikvanger in de tuin, op terrassen of balkons. De stijlvolle kunststof vloerkleden zijn te combineren met veel verschillende tuinmeubelen in verschillende subtiele varianten. Het rechthoekige tapijt met de afmetingen 160x230cm of 200x290cm wordt al snel de perfecte wegwijzer richting je buitenzitje. De innovatieve vezels en de platgewoven structuren zorgen ervoor dat de ‘Sweden’ tapijten onderhoudsvriendelijk zijn en lang meegaan. Met zacht polypropyleen zorgen ze voor een comfortabele basis zodat je tijdens een gezellige barbecue-avond in de tuin kunt genieten van een prettig gevoel onder je voeten.

     

    Meer informatie & inspiratie

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking