Bekijk onze SALE. Tot 70% korting op de mooiste vloerkleden! >
Sluiten

Categorieën

Filters
    Tapijtenloods.nl - Woensdag 18 Mei 2022

    De eerste indruk telt

    De gang, meestal een relatief kleine ruimte in huis, geeft elke woning zijn eigen charme. Met een paar simpele regels, vloerkleden en decoratieve elementen creëer je een gezellige sfeer die meteen je gasten welkom in je huis heet.

    Vloerkleden voor een eerste indruk

    Om de inrichting van de gang af te ronden, moet je zeker een tapijt gebruiken. Dit zorgt voor een huiselijke sfeer die gegarandeerd indruk zal maken op jouw bezoekers. Omdat dit vaak een smalle ruimte is bieden wij in ons assortiment verschillende passende afmetingen:

    Dankzij hun speciale vorm kunnen tapijtlopers als bijna geen ander tapijt worden gebruikt. Ze hebben veel te weerstaan, staan ​​in drukbezochte ruimtes, worden bij de entree betreden met straatschoenen en moeten zo vuilafstotend mogelijk zijn.

    Toch hebben tapijtlopers een lange levensduur en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of het nu in de gang, als keukenloper of naast het bed is - ons huis zou maar half zo mooi zijn zonder een tapijtloper

    Tapijtlopers als elegant accessoire binnenshuis

    Moderne inrichtingsstijlen zetten vormen en kleuren in de schijnwerpers. Een kleurrijke mengelmoes is er tegenwoordig niet meer. Verschillende inrichtingsstijlen getuigen niettemin van de diversiteit op de meubel- en meubelmarkt. Tapijten zijn geen uitzondering en zijn ontworpen om bij de stijlen te passen.

    Er zijn tapijten die de BOHO-stijl aanvullen. Klassieke oosterse lopers zijn hier bijzonder geschikt en geven het interieurdesign de ‘finishing touch’. Degenen die van kleurrijker houden, doen er goed aan om oosterse kelims te kiezen. De fantastische verscheidenheid aan vormen, kleuren en designs laat niets te wensen over. Voor de Scandinavische vloerkleden daarentegen kan een nomadenloper gebruikt worden. Hun geometrische ornamenten harmoniëren met de eenvoudige inrichtingsstijl.

    Waar moet je op letten bij tapijtlopers?

    Bij het kiezen van gang tapijten moet rekening worden gehouden met de snit en de grootte van het entreegebied. Tapijtlopers zijn bijzonder geschikt voor een lange gang. Deze onderstrepen de vorm van de ruimte en creëren een harmonieus geheel. Heb je een kleine, vierkante gang? Ronde, ovale of vierkante tapijten zorgen ervoor dat de ruimte van zo'n ruimte optimaal benut kan worden, extra diepte krijgt en opener lijkt.

    Tapijten die in de gang worden gelegd, moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten ook veel kunnen. Vooral als het regent, wordt vuil en modder via natte, vuile schoenen het appartement binnengedragen. In dergelijke gevallen kunt u voornamelijk vertrouwen op tapijten van natuurlijke materialen. Jute- en sisaltapijten zijn bijvoorbeeld zeer slijtvast, antistatisch, gemakkelijk schoon te maken.

     

    Makkelijk te reinigen

    Tapijten gemaakt van synthetische vezels, zoals onze collectie polypropyleen vloerkleden zijn ook zeer robuust en hebben ook goede vocht transporterende eigenschappen: ze hebben het vermogen om vocht op te nemen en weer af te geven. Synthetische vezels zijn vuilafstotend, extreem elastisch en behouden ook bij intensief gebruik hun oppervlaktestructuur.

    Een buitentapijt bestaat ook uit robuuste kunststof- of sisalvezels en is daarom ook geschikt als gangtapijt voor binnen. Buitentapijten zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk omdat ze eenvoudig kunnen worden afgewassen. Vlekken en vuil behoren daarmee tot het verleden.

    Door dit sterke materiaal hoef jij je geen zorgen te maken over vuil of vlekken, maar kun je met een passend formaat altijd een goede eerste indruk maken in huis!

    Meer informatie & inspiratie

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking