Bekijk onze SALE. Tot 70% korting op de mooiste vloerkleden! >
Sluiten

Categorieën

Filters
    Tapijtenloods.nl - Maandag 1 Mei 2023

    Buitenkleed kopen? Ontdek onze tips & tricks over Outdoor vloerkleden !

    Indoor & Outdoor vloerkleden

    Vloerkleden zijn niet alleen voor binnen, er zijn ook prachtige buitenvloerkleden die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis. Deze vloerkleden zijn perfect voor terrassen, balkons, tuinen, en andere buitenruimtes. Ze zijn duurzaam en bestand tegen de elementen en ze zijn verkrijgbaar in vele stijlen en materialen.

    Buitenkleden zijn een geweldige manier om een balkon of buitenruimte af te maken en een comfortabele, gezellige sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar een vloerkleed voor binnen of buiten, er zijn tal van opties om uit te kiezen. In deze blog zullen we ons richten op vloerkleden die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

    Voordelen van outdoor kleden

    Het hebben van een vloerkleed dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, biedt verschillende voordelen. Hier zijn er een paar:

    • Veelzijdigheid: Een vloerkleed dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, is zeer veelzijdig en kan gemakkelijk worden verplaatst tussen verschillende ruimtes.

    • Weerbestendig: Vloerkleden die geschikt zijn voor buiten zijn meestal weerbestendig, waardoor ze bestand zijn tegen regen, wind en zonlicht.

    • Makkelijk schoon te maken: Een vloerkleed dat geschikt is voor buiten gebruik is meestal makkelijk schoon te maken, omdat het bestand is tegen vuil en vocht.

    • Verbeterde veiligheid: Een vloerkleed voor buiten gebruik kan ook zorgen voor extra veiligheid, vooral als het op een glad oppervlak wordt geplaatst. Het kan ook helpen om de vloer eronder te beschermen tegen beschadiging.

    Tips voor het kiezen van een vloerkleed:

    Hier zijn enkele tips die je kunt gebruiken bij het kiezen van een vloerkleed voor binnen of buiten gebruik:

    1. Overweeg de stijl van uw buitenruimte. Kies een vloerkleed dat past bij de stijl van uw meubels en accessoires. We hebben vloerkleden in verschillende stijlen zoals effen, bloemenmotieven maar ook moderne buitenkleden.

    2. Kies een kleur die past bij uw tuin en meubels. Als je bijvoorbeeld veel grijze tinten in jouw tuin of balkon heeft, kun je een grijs vloerkleed kiezen om uw buitenruimte aan te vullen.

    3. Overweeg de grootte van uw vloerkleed. Kies een vloerkleed dat groot genoeg is voor uw tuin en of balkon. Wij bieden vloerkleden aan in afmetingen tot maar liefst 300x400CM.

    Tapijtenloods.nl biedt jou een unieke collectie buitenkleden in verschillende afmetingen, vormen, patronen en materialen zodat je altijd een kleed kunt vinden dat past bij jouw ruimte.

    Bekijk hieronze collectie buitenkleden.

     

    Meer informatie & inspiratie

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking